Liiketoiminnan kehittäminen potentiaalisissa yrityksissä - Suka Sijoitus

Suka Invest Oy ja Suka Oy ovat tehneet sijoituksia useisiin pörssin ulkopuolisiin yrityksiin ja ovat näin osakkaina eri alojen yrityksissä. Yhtiöt tarjoavat investointimahdollisuutta potentiaalisiksi näkemilleen yrityksille esimerkiksi sijoittamalla suoraan yritykseen.

Start up -vaiheen jo ohittaneet kasvuyritykset kiinnostavat Suka Sijoitusta

Suka Invest Oy ja Suka Oy ovat kiinnostuneet uuden ajan kasvuyrityksistä, jotka ovat jo ohittaneet Start up -vaiheen. Yhteiskunnan ja liiketoiminnan entistä nopeampi digitalisoituminen avaa markkinoita uusille innovatiivisille yrityksille, ja Suka Sijoitus haluaa olla mukana näissä uuden ajan yrityksissä.

Silmät auki uusille kiinnostaville kohteille

Hyvinkääläiset Suka Invest Oy ja Suka Oy seuraavat koko ajan uusia kiinnostavia kasvupotentiaalia omaavia yrityksiä, jotka tarvitsisivat ulkopuolista pääomaa toimintansa laajentamiseen. Verkkokauppa on yhtiötä erityisesti kiinnostava ala, jonka tulevaisuudennäkymissä Suka Sijoitus näkee paljon mahdollisuuksia.

BRA Kiinteistöt Oy

BRA Kiinteistöt Oy

BRA Kiinteistöt Oy on Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiö on erikoistunut toimitilojen vuokraukseen sekä kiinteistöjen keittämiseen ja omistamiseen. Suka Oy on osakkaana yrityksessä.

www.brayhtiot.fi

Kauppahalli24

Kauppahalli24 - uuden ajan verkkoyritys

Suka Oy on osakkaana Kauppahalli24-verkkokauppassa. Kauppahalli24 on kokonaan verkossa palveleva ruokakauppa, joka toimittaa tuotteitaan toistaiseksi ainoastaan Uudellamaalla. Verkkokauppa panostaa tuoreuteen, ekologisuuteen ja pientuottajien tuotteiden valikoimaan. Suka Oy on Kauppahalli24:n pääomistaja yhdessä Tradekan ja Heinon Tukun kanssa.

www.kauppahalli24.fi

Spa Hotel Runni

Spa Hotel Runni

Runnintie 407
puh. (017) 768 751

www.runni.fi

Muvika Karaoke

Muvika Karaoken avulla saat käyttöösi tuhansia karaokekappaleita yhdellä edullisella kuukausimaksulla. Muvika Karaoke on kotimainen startup yritys. Karaokea käytetään joko Muvika Online Karaoke -palvelun nettisivulta tai Muvika Box -laitteella.


www.muvika.com

Sveitsi Kiinteistörahasto Ky

Sveitsi Kiinteistörahasto Ky

Yhteydenotto

Voit kysyä lisää liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävästä sijoitustoiminnastamme soittamalla. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa