Liiketoiminnan kehittäminen potentiaalisissa yrityksissä - Suka Sijoitus

Suka Sijoitus on tehnyt sijoituksia useisiin pörssin ulkopuolisiin yrityksiin ja on näin osakkaana eri alojen yrityksissä. Suka Sijoitus tarjoaa investointimahdollisuutta potentiaalisiksi näkemilleen yrityksille esimerkiksi sijoittamalla suoraan yritykseen.

Start up -vaiheen jo ohittaneet kasvuyritykset kiinnostavat Suka Sijoitusta

Suka Sijoitus on kiinnostunut uuden ajan kasvuyrityksistä, jotka ovat jo ohittaneet Start up -vaiheen. Yhteiskunnan ja liiketoiminnan entistä nopeampi digitalisoituminen avaa markkinoita uusille innovatiivisille yrityksille, ja Suka Sijoitus haluaa olla mukana näissä uuden ajan yrityksissä.

Silmät auki uusille kiinnostaville kohteille

Hyvinkääläinen Suka Sijoitus seuraa koko ajan uusia kiinnostavia kasvupotentiaalia omaavia yrityksiä, jotka tarvitsisivat ulkopuolista pääomaa toimintansa laajentamiseen. Verkkokauppa on yhtiötä erityisesti kiinnostava ala, jonka tulevaisuudennäkymissä Suka Sijoitus näkee paljon mahdollisuuksia.


BRA Kiinteistöt OyBRA Kiinteistöt Oy

BRA Kiinteistöt Oy on Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiö on erikoistunut toimitilojen vuokraukseen sekä kiinteistöjen keittämiseen ja omistamiseen. Suka Sijoitus on osakkaana yrityksessä.

www.brayhtiot.fi


Kauppahalli24 Kauppahalli24 - uuden ajan verkkoyritys

Suka Sijoitus on osakkaana Kauppahalli24-verkkokauppassa. Kauppahalli24 on kokonaan verkossa palveleva ruokakauppa, joka toimittaa tuotteitaan toistaiseksi ainoastaan Uudellamaalla. Verkkokauppa panostaa tuoreuteen, ekologisuuteen ja pientuottajien tuotteiden valikoimaan. Suka Sijoitus on Kauppahalli24:n pääomistaja yhdessä Tradekan ja Heinon Tukun kanssa.

www.kauppahalli24.fi


Spa Hotel Runni                                    Spa Hotel Runni

Runnintie 407
puh. (017) 768 751

www.runni.fi


Muvika Karaoke

Muvika Karaoken avulla saat käyttöösi tuhansia karaokekappaleita yhdellä edullisella kuukausimaksulla. Muvika Karaoke on kotimainen startup yritys. Karaokea käytetään joko Muvika Online Karaoke -palvelun nettisivulta tai Muvika Box -laitteella.

www.muvika.com


Sveitsi Kiinteistörahasto KySveitsi Kiinteistörahasto Ky


hqequita.com/en/investements


smalldatagarden.fi


www.spot-a-shop.fi/tietoameista


www.dibitassut.fi


Yhteydenotto

Voit kysyä lisää liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävästä sijoitustoiminnastamme soittamalla. 

Suosittele meitä